Mosogatógép

Szöveges tartalomTermékekTermékleírások

Vissza az előző oldalra

Mosogatógép kínálatunk itt találja: Szabadonálló és Beépíthető

 

A mosogatógépek előnyét nagyon tömören össze lehet foglalni: rendkívül magas tisztítási teljesítmény, meglehetősen alacsony erőfeszítés igénybevételével.

A kézi mosogatásnál alkalmazott erőfeszítésünket a mosogatógépek folyamatosan mozgó vízzel helyettesítik. A vizet elektromos pumpák nyomják a gépbe, mely úgy forog, hogy az edényeket bizonyos sebességű és meghatározott nyomású víz érje. Az ételmaradékok ezzel a módszerrel kíméletesen távolíthatók el az edényekről, olyan hatékonysággal, amelyet egyszerű kézi mosogatással sosem lennénk képesek elérni.

Általában por állagú mosogatószert kell a gépbe tölteni, amely feloldódik a vízben. Azzal, hogy feloldódik segíti az ételmaradékok és lerakódott zsiradékok eltávolítását, továbbá megelőzi a további lerakodásokat az edényeket. A mosogatószer mellett öblítőszert is használhatunk, aminek az edényeket fényessé varázsolja. Ez a szer alapjában véve taszítja a vizet így nem képződik vízcsepp az edény felületén, ráadásul a vizet is puhítja. De előfordulhat, hogy a víz keménysége olyan erős, hogy az öblítőszer sem segít rajta. Ezért építettek be minden mosogatógépbe egy vízlágyító berendezést, amelyet természetesen karban kell tartani. A karbantartás annyiból áll, hogy regeneráló sóval töltjük fel a gépet. Fontos, hogy mindig tartalmazzon a gép regeneráló sót. A kijelzőn ellenőrizhetjük, hogy szükség van-e utántöltésre.

A mosogatógép egyik nagy előnye a magas hőfokon történő tisztítás. A mosogatógépek akár 75 °C-on is képesek mosogatni, amit egy kézi mosás során nem tudunk elérni, hiszen a magas hőmérséklet miatt égési sérüléseket szereznénk. Ez higiéniai szempontból rendkívül jelentős, hiszen magas hőfokon nem csak a szennyeződés tűnik el, hanem a baktériumok is elpusztulnak.Természetesen a 75 °C a felső határ.

Három kategóriába soroljuk a mosogatógépek funkcióit az alkalmazandó hőmérséklet szerint:

45 °C: Enyhén szennyezett, valamint alacsony hőálló képességű edények mosására ajánlott.

55 °C: Normál szennyezettségű, a mindennapi használat során felhalmozódott edények mosására szolgál, ez az úgynevezett normál funkciót, amit a legtöbbet használ a fogyasztó.

65 °C: Erősen szennyezett sütőformák és zsíros edények mosására szolgál.

 

De az egyik legfontosabb előnye a mosogatógép használatának az idő megtakarítása. Színeikben konyhájához igazíthatja, hiszen inox, fekete, fehér és egyéb Ön által igényelt színben áruljuk. Kivitelezése teljesen és kezelőszervig beépíthető változatban vásárolható. Beépíthetősége eredményeképp könnyedén beépítheti akár konyhapultja alá és teljes összképet alkot a konyhája más kiegészítőivel. Kutatók kimutatták, hogy mosogatás közben sokkal több vizet használunk, mint egy mosogatógéppel.

Egy mosás hozzávetőlegesen egy óráig üzemel, amit a felére is csökkenthetünk, ha a mosogatógéphez közvetlenül meleg vizet tudunk csatolni, hiszen az egy óra fele a víz felmelegítésével telik el.

A legjobb pedig az az egészben, hogy egy mosogatógép beszerzése után már nem arról kell vitatkozni otthon, hogy ki mosogat, hanem, hogy ki fogja bepakolni, illetve kipakolni a mosogatógépből.

Köszönjük, hogy elolvasta bejegyzésünket!
Amennyiben tetszett Önnek kérjük lájkolja vagy ossza meg ismerőseivel!

Alfa-Klíma Kft. © Minden jog fenntartva! 2017

Hírlevél

Hozzájárulok ahhoz, hogy az Alfa-Klíma Kft. hírlevelet, ajánlatokat küldjön nekem az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltaknak megfelelően.

Mire számíthat ha feliratkozik!?

  • Értesülhet máshol nem publikált akciókról!
  • Különleges, egyszeri kedvezményeket szerezhet!
  • Részt vehet nyereményjátékunkban!
  • Első kézből értesülhet a legújabb technikai fejlésztésekről!

Fontos! Nem kell attól tartania, hogy naponta semmitmondó hírleveleket kap! Nálunk a hírlevelek esetében is a minőség a fontos, nem a mennyiség!

Adatvédelem:
Személyes adatainak védelme garantált, cégünk rendelkezik a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) engedélyével.

Linkek

Kosár
Cégünkről
Kapcsolat
ÁSZF
Terméklista
Szettek Béta
Kedvencek Béta
 

Elérhetőségeink

6728 Szeged,
Dorozsmai út 17-19.
alfa-klima@alfa-klima.hu

Telefon: (62) 472-242
Mobil: (30) 690-9893
Hétfő-Péntek: 8:00-17:30
Szombat: 8:30-12:30
Vasárnap: Zárva

 

Alfa-Klíma Kft

 

Partnereink

Látogassa meg a Alfa-klima.hu webüzletet a ShopManian

Árukereső.hu

Facebook

Alfa-Konyhatechnika.hu